hotels in alanya beach hotels alanya
find hotel kleopatra beach   Hotels  kleopatra hotels in Hotels   Home Page  kleopatra hotels in Home Page   Area Guides  kleopatra hotels in Area Guides   Historical Places  kleopatra hotels in Historical Places   Nature  kleopatra hotels in Nature   Night Life  kleopatra hotels in Night Life   Bilder Galerie  kleopatra hotels in Bilder Galerie   News  kleopatra hotels in News     kleopatra hotels in   Uber uns  kleopatra hotels in Uber uns
Hotel Search
Hotel Name (Optional):
Class:
Pension:
Check-In:
3 Dec 2021
Check-Out:
8 Dec 2021
Zimmer:
Single Room
Double Room
Double + 1 Child

Advanced Search>> 
Last Minute
__lastmin_msg__
 
 
News

Bilkay Hotel

General Information
Class:
starstarstar
Pension:
Halbpension, All Inclusive
Location:
Kleopatra Beach
Distance to airport:
120 km
Distance to center:
1.0 km
Distance to beach:
50 m
Zimmer:
60
Telephone 1:
+90 242 511 3177
Telephone 2:
Fax:
+90 242 511 3197
E-mail:
Web:
www.bilkayhotel.com.tr


Bilkay Hotel;

Ligt bij het centrum van Alanya op een afstand van 70 meter van het Cleopatra Beach en op een afstand van 120km van de luchthaven in Antalya. Waar de zon het meest schijnt, de zee het mooist glimt en naast de bezit van gouden stranden ook het mooiste geografisch gebied van de wereld is. Met de hoge kwaliteit dat er aan word toegevoegd, verwelkomen wij u en uw gezin graag.

 

Het hotel heeft een kapasiteit van: 5 gezinskamers, 55 tweepersoonskamers waarvan 45 kamers (inc. balkon) een zeeuitzicht hebben. Het hotel heeft in totaal 130 kamers.

 

De kamers bezitten:

een airco en een telefoon.

De badkamers bezitten:

een föhn en een douche

 

Het hotel heeft ook een restaurant met een kapasiteit van 80 personen, een bar, een TV kamer, een snackbar, een nachtbar, een lift, een zwembad met een kinderbad.

Wij verwelkomen u met een hygienisch keuken waar Nationaal en İnternationaal word gekookt. Ook in al onze bar`s kunt u alle soorten drank vinden. U heeft een voordeel zoals korting bij het gebruik maken van een strandbed en een parasol op het strand genaamd Cleopatra Beach dat op een afstand van 70 meter ligt van het hotel. Verschillende soorten watersport kunt u ook vinden op het strand.

10
Eticaret